Pokémon GO ontwikkelaar verandert werking van Pokégyms

Als je weleens je Pokémon traint bij een gym van hetzelfde team dan was het soms lastig om te winnen. Niet alleen moet je met één Pokémon de hele gym verslaan, tussendoor kun je ook niet wisselen. Dat kon beter heeft Niantic gedacht en past daarom de werking van de Pokégyms iets aan.

Pokégyms worden eerlijker

In de volgende update van de Pokémon GO game zijn de gyms gebalanceerd. Als je traint in een gym van je eigen team kun je vanaf de nieuwe versie zes Pokémon inzetten in plaats van één. Naast dat je de beschikking hebt over zes Pokémon, wordt ook de Combat Power (CP) aangepast. Op die manier wil Niantic iedereen een eerlijke kans geven om een training te winnen.

Pokegym

Door de aanpassingen maakt het niet meer uit of je een level 5 of level 20 speler bent. Iedereen kan nu bijdragen aan het succes van een Pokégym. Gisteren kwam het bericht naar buiten dat de ontwikkelaar van Pokémon GO het vangen van Pokémon makkelijker wil maken. Wanneer de update wordt uitgebracht is nog niet bekend, maar dat zal niet heel lang meer duren.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel