Pokémon GO 0.39 update uitgebracht: dit zijn de nieuwe functies (+ APK)

Niantic heeft een update uitgebracht voor Pokémon GO. De update brengt de app naar versie 0.39. In Pokémon GO 0.39 zijn verschillende nieuwe functies te vinden, zoals het weergeven van de locatie waar je je Pokémon hebt gevangen. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd voor degenen met een Go Plus armband.

Pokémon GO 0.39

Een nieuwe update staat klaar voor Pokémon GO. Versie 0.39 bevat diverse verbeteringen en één van de verbeteringen vinden we in de ondersteuning voor de Pokémon Go Plus armband.

Incense

Vanaf nu kan je met deze armband nog sneller Pokémon vinden middels de ‘Incense’. Vrij vertaald is dit ‘Wierook’ en hiermee kan je Pokémons naar je toe lokken. Incense vind je in je menu met items.

Pokémon Go 0.39 incense

Locatie

In Pokémon GO 0.39 wordt vanaf nu ook de locatie getoond van waar je een Pokémon hebt gevangen. Waar in één van de eerste versies dit ook al beschikbaar was, werd dat kort erna weer verwijderd. Nu krijg je bij iedere Pokémon enkel nog de plaats en het land te zien. Ook heeft Niantic enkele bug fixes doorgevoerd in de app.

Download

De update naar Pokémon Go 0.39 wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold via de Google Play Store. Mocht je niet willen wachten met het spelen, dan kan je hier ook de APK downloaden.

Binnenkort kunnen we als het goed is ook Android Wear ondersteuning verwachten. Eerder deze week gaf Niantic meer informatie over welke nieuwe functies we kunnen verwachten. Ook verscheen twee weken geleden de update met de Buddy.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel