Pokémon GO krijgt ondersteuning voor Android Wear

Pokémon vangen vanaf je smartwatch. Binnenkort wordt het mogelijk om niet meer alleen met je smartphone op jacht te gaan naar Pokémon, maar ook vanaf je wearable met Android Wear. Hiervoor zijn aanwijzingen gevonden in de code van de nieuwste update voor Pokémon Go.

Pokémon Go voor Android Wear

De smartwatch is erg handig om niet voor iedere notificatie je smartphone uit je zak te hoeven pakken. Niantic, de ontwikkelaars van de game Pokémon Go zien hier ook wel de voordelen van in. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe versie van de Android-app met ondersteuning voor Android Wear.

Pokémon GO 0.37 buddy

De ondersteuning voor Android Wear betekent dat je binnenkort Pokémon kunt vangen vanaf je pols. Dit weekend bracht Niantic Pokémon Go 0.37 uit waarbij gebruikers een buddy konden instellen. Ook zijn er diverse andere verbeteringen doorgevoerd. In de broncode van deze update zijn aanwijzingen gevonden naar de nieuwe functie. Op dit moment is de Android Wear ondersteuning dus nog niet beschikbaar.

Met de Pokémon Go 0.37 update van dit weekend werd wel al support toegevoegd voor de Pokémon GO Plus armband. Deze zal vermoedelijk vanaf deze maand in Nederland te koop zijn.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel