Pokémon GO Plus armband uitgesteld naar september

De accessoire voor Pokémon Go is uitgesteld naar september, zo heeft Nintendo vandaag bekend gemaakt. De Pokémon GO Plus is een armband waarmee je nog meer uit de augmented reality game kunt halen. Eigenlijk zou de accessoire deze maand verkrijgbaar moeten zijn.

Pokémon GO Plus armband

Voor het populaire spel Pokémon Go is Nintendo bezig met de Pokémon GO Plus. Dit is een armband die via Bluetooth contact maakt met je telefoon. De armband geeft een trilling wanneer er een Pokémon in de buurt is. Ook kun je doormiddel van de knop een Pokémon vangen. Zo hoef je niet de hele tijd met je telefoon in je handen te lopen. Echter zou deze handige accessoire deze maand uitgebracht worden, maar in plaats van juli is de release verplaatst naar september.

Pokémon GO Plus

Nintendo heeft geen reden genoemd voor de uitstelling naar september. Overigens zou Pokémon GO Plus in eerste instantie alleen nog compatible zijn met verschillende iOS-versies voor de iPhone. Eerder werd bekend dat de compatibiliteit met Android in juli nog in ontwikkeling zou zijn. Een termijn voor Android is niet bekend gemaakt door Nintendo.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel