PokéVision app vertelt je precies waar Pokémon te vinden zijn

Op zoek naar die ene Pokémon om je Pokédex compleet te maken, het kan een hele uitdaging zijn. Om het zoeken wat makkelijker te maken is er de PokéVision app, daarmee kun je precies zien waar welke Pokémon te vinden zijn. Ook zie je hoe lang die Pokémon nog op die locatie is te vinden.

PokéVision zoekt Pokémon

We kunnen er niet meer om heen deze zomer, op vrijwel elke hoek kom je een Pokémon Go speler tegen op zoek naar gyms, Pokéstops en Pokémon. Om het zoeken naar Pokémon makkelijker te maken is er de Pokévision app. De app vertelt je precies waar je welke Pokémon kunt vinden en hoelang deze nog op die specifieke locatie te vangen zijn.

PokéVision app

Door op een willekeurige plek op de kaart te tikken krijg je alle Pokémon te zien binnen een straal van 500 meter. Geen resultaten? Dan kun je een scan uitlaten voeren door de dienst waarmee je als nog kunt zien welke Pokémon je kunt verwachten op de door jou gekozen locatie. De PokéVision applicatie is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Update 21:54: De app lijkt uit de Play Store verwijderd te zijn, je kunt PokéVision natuurlijk wel gewoon via de PokéVision-website gebruiken. Er zijn wel enkele alternatieven te vinden, maar Niantic laat deze met regelmaat door Google uit de Play Store halen omdat ze de rechten zouden schenden.

Update 31/07: Niantic haalt succesvolle Pokémon Go apps van derden uit Play Store

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel