Pokémon GO: nu ook in Nederland en België via Play Store te downloaden

Niantic Inc. heeft Pokémon GO uitgebracht in de Play Store voor Nederland en België. In de afgelopen week werd Pokémon GO al uitgebracht in de Google Play Store voor Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en nog verschillende andere landen. Nu zijn we in Nederland en België niet langer meer afhankelijk van de APK en kunnen we de game ook downloaden uit de Play Store.

Pokémon GO in de Play Store

Vanaf nu kan het enorm populaire augmented reality spel Pokémon GO uit de Play Store gedownload worden. Niantic Inc. bracht in de afgelopen dagen de game al uit in verschillende andere Europese landen. Zo werd woensdag de app in Duitsland uitgebracht en donderdag in het Verenigd Koninkrijk en later ook voor Spanje, Italië en Portugal.

Pokemon Go

Vermoedelijk kiest de ontwikkelaar er bewust voor om de game gefaseerd officieel uit te rollen. De populariteit van de app is zó groot, dat er achter de schermen veel geregeld moet worden. Eerder werd al bekend dat de komst van Pokémon GO naar Nederland vertraging op zou lopen. Echter betekende dat niet, dat we het spel niet konden spelen. Middels de Pokémon GO APK konden fans in binnen- en buitenland al aan de slag gaan met het vangen van Pokémons.

Pokémon GO evolueren

In Pokémon GO draait het er om, om de deur uit te gaan. Onderweg kom je steeds een Pokémon tegen, die je met een Pokeball moet vangen. De fictieve wezens kunnen vervolgens geëvolueerd worden. Bij Pokéstops krijg je Pokéballs en andere items. Wil je alles weten over Pokémon GO, lees dan ons uitgebreide overzicht met handige Pokémon GO tips.

Downloaden

Zoals gezegd kan je vanaf nu de game downloaden uit de Play Store. Dit kan via onderstaande button. Mocht je voor de Apple iPhone Pokémon GO willen downloaden, dan kan dat via de App Store.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel