Poke Radar app geeft antwoord op de vraag; “Waar zitten Pokémons?”

Met de app Poke Radar kan je nog meer resultaat behalen met Pokémon GO. Je ziet met de app precies waar de Pokémons zich in je buurt bevinden. Daarnaast kan je ook anderen helpen met het aanwijzen van locaties waar Pokémon zich bevinden.

Poke Radar

De app Poke Radar is een handige applicatie voor iedereen die maar niet achter zijn smartphone weg wil, omdat hij of zij Pokémon GO wilt spelen. Met deze applicatie krijg je inzicht in locaties waar je een Pokémon kunt vinden. Op de kaart zie je niet alleen waar je een Pokémon kunt vinden, maar ook welke Pokémon daar huisvest.

Poke radar

Met ‘Poke Radar find Pokémon nearby’, zoals de app voluit wordt genoemd, kan je niet alleen zelf resultaat halen uit de resultaten, maar ook andere Pokémon GO spelers helpen. Bevindt zich op je huidige locatie een Pokémon? Dan kan je die middels het ‘plusje’ toevoegen aan de app. Deze wordt dan getoond op de kaart. Het is dus van belang met de app dat je elkaar helpt.

Mocht je tal van rondjes door de wijk hebben gelopen, maar nog niet de gewenste hoeveelheid Pokémons gevangen, dan kan deze app je ongetwijfeld helpen. De app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel