Pokémon GO 0.29.2: eerste update brengt ondersteuning Android 7.0 Nougat (+ APK)

Niantic Inc. heeft de eerste update uitgebracht voor de populaire game Pokémon GO. De Android-app brengt de update naar versie 0.29.2. Vanaf nu werkt de applicatie ook op toestellen met Android 7.0 Nougat. Er zijn nog meer verbeteringen doorgevoerd.

Pokémon GO 0.29.2

Pokémon GO versie 0.29.2 is de eerste update voor de game sinds de release, vorige week. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat er geen grote veranderingen zijn doorgevoerd. Wel is er nu ondersteuning toegevoegd voor Android 7.0 Nougat. Dit betekent dat Pokémon GO nu voorbereid is op de nieuwste Android-versie. Tevens werkt Pokémon Go nu ook op toestellen met een Intel x86 processor.

Pokemon Go

Naar verwachting heeft Niantic Inc. ook in versie 0.29.2 verschillende bugs gefixt en zijn de prestaties verder verbeterd. Gebruikers zouden ook een verbeterde stabiliteit op kunnen merken tijdens het spelen van het populaire spel.

Downloaden

Pokémon GO is nog altijd niet officieel in Nederland te downloaden uit de Google Play Store. Wel is de verwachting dat we langzaamaan in de komende dagen de app dan écht uit de Play Store kunnen downloaden. Voor degenen die niet kunnen wachten, is de Pokémon GO 0.29.2 APK beschikbaar.

UPDATE 16-07-2016: Pokémon GO is vanaf nu ook in Nederland en Belgie te downloaden uit de Play Store.

Lees ook: 10 Pokémon GO tips: jij wordt beter dan Ash Ketchum

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel