Messenger for Pokémon GO: blijf in contact met andere spelers

Pokémon GO is een vermakende augemented reality game die heel de wereld al dagenlang in hun greep houdt. Met de app Messenger for Pokémon GO kan je met andere Pokémon Trainers in contact raken en elkaar bijvoorbeeld wijzen op locaties waar Pokémons aanwezig zijn.

Messenger for Pokémon GO

Messenger for Pokémon GO is een applicatie die je in contact brengt met andere Pokémon GO spelers. De app is niet officieel van Niantic, maar kan wel van pas komen tijdens het spelen. Met de Messenger-app kan je je locatie delen en anderen wijzen op bepaalde locaties waar Pokémons aanwezig zijn. Ook kan je met elkaar afspreken om bijvoorbeeld een PokéStop te bezoeken. Of misschien zijn jullie met zijn allen wel op zoek naar Pikachu?

De werking van de applicatie doet een beetje denken aan die van Facebook Messenger. Er zijn ‘chat heads’ die als bubbels over het scherm liggen. Dit heeft als voordeel dat je gewoon tijdens het zoeken en vangen van Pokémons in contact kunt blijven met andere Pokémon Trainers. Voordat je de chat-functie kunt gebruiken, kies je een gebruikersnaam en selecteer je het team waar je je bij hebt aangesloten.

Downloaden

Het is goed mogelijk dat in een later stadium Niantic Inc, de ontwikkelaar, zelf een chat-functie toevoegt. In Ingress is namelijk al reeds een chat-functie geïntegreerd. Tot die tijd kan je Messenger for Pokémon GO downloaden.

Update 19-07-2016: de applicatie was enige tijd uit de Play Store verwijderd en is nu vervangen door een nieuwe versie. Lees hier het artikel.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel