Pokémon GO Plus accessoire opgedoken in Nintendo Store

Dat Pokémon GO in juli uitgebracht gaat worden is zeker en nu is ook de accessoire voor de game in Nintendo’s eigen winkel te vinden. Met de wearable kunnen gebruikers de game ook spelen zonder dat zij hun smartphone nodig hebben.

Pokémon GO Plus

De Pokémon GO Plus is een kleine wearable in de vorm van een Google Maps-achtige marker met de herkenbare Pokéball. De wearable maakt een verbinding via Bluetooth met de smartphone en informeert de gebruiker van gebeurtenissen in de game via LED’s en trillingen. Dit gebeurt bijvoorbeeld als er zich een Pokémon in de buurt van de gebruiker bevindt. Ook kunnen spelers via de wearable Pokémon vangen of andere handelingen uitvoeren door op de knop op de wearable te drukken.

Pokémon GO Plus verpakking

Het apparaatje weegt nog geen 13 gram en het is niet geheel duidelijk welke Android-apparaten er precies ondersteund worden. Voor een kleine 40 euro heb je de wearable in huis als je via de Nintendo Store een pre-order plaatst. Voor de accessoire heb je uiteraard de Pokémon GO app nodig die rond juli wordt verwacht in de Google Play Store en Apple App Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel