Pokémon Go in juli beschikbaar voor iedereen

Pokémon Go komt in juli naar de Google Play Store en is vanaf dan door iedereen te spelen. De augmented reality game is ontwikkeld door het team achter de populaire game Ingress. Pokémon Go werd de afgelopen maanden al in diverse landen getest in een gesloten beta.

Pokémon Go in juli

Tijdens de livestream van Nintendo’s E3 werd het nieuws bekend gemaakt. Aan Pokémon Go wordt al een tijd hard ontwikkeld en getest door gebruikers uit onder andere Japan en Australië. In de game kunnen gebruikers zelf Pokémons vangen en verzamelen, door te reizen kom je steeds weer andere Pokémon tegen. Verschillende Pokémons zijn alleen te vangen op speciale locaties, zoals bijvoorbeeld bij het water of op het strand.

Pokemon Go game

Met de release van Pokémon Go introduceert Nintendo ook een speciale wearable voor de game. Met de Pokémon Go Plus wearable kun je het spel ook spelen zonder je smartphone te gebruiken. Deze wearable heeft een prijskaartje van 35 dollar meegekregen. Zodra Pokémon Go beschikbaar is lees je dat uiteraard op DroidApp!

Lees ook

Reageer op dit artikel