Pokémon Go 0.37 update met Buddy uitgebracht (+ APK)

Niantic, de ontwikkelaar van Ingress en natuurlijk Pokémon Go, heeft een update uitgebracht voor de Pokémon-game. De eerder verwachtte Buddy is vanaf nu in Pokémon Go 0.37 te vinden. Maar de ontwikkelaars hebben nog een aantal extra’s toegevoegd.

Pokémon G0 0.37

Eerder kwam Niantic met het nieuws dat er een Buddy toegevoegd wordt aan het spel Pokémon Go. De update die verwacht werd is nu beschikbaar voor Android. Je kunt hiermee beloningen krijgen tijdens het spelen. Door naar je profiel te gaan kan je een Buddy instellen.

Dit is een Pokémon die je eerder hebt gevangen. Je laat je Pokémon meelopen en vervolgens krijg je ‘candy’. Hiermee kan je je Pokémon evolueren of sterker kunt maken. Via dezelfde stappen kan je ook gemakkelijk je Buddy vervangen door een andere Pokémon.

Pokémon GO 0.37 buddy

In Pokémon Go 0.37 zijn er nog andere verbeteringen doorgevoerd. Zo kan je nu makkelijker kleinere Pokémon vangen en zijn problemen verholpen met eieren. In sommige gevallen werd er bij het uitkomen van een ei geen animatie getoond. Ook andere verbeteringen zijn doorgevoerd, zoals de ondersteuning voor de Pokémon Go Plus armband.

Pokémon GO 0.37 buddy

Niantic benadrukt dat Pokémon Go niet werkt op toestellen met root-toegang. Ook werken de ontwikkelaars aan het verder verfijnen van de game. Nogmaals wordt ook benadrukt dat bots en valsspelers niet geaccepteerd worden in het spel.

Downloaden

De update wordt vanaf nu verspreid via de Google Play Store. Wil je niet zolang wachten? Download dan hier de APK.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel