Pokémon GO 0.35 brengt advies voor de sterkste Pokémon (+ APK)

Niantic heeft een nieuwe versie vrijgegeven van het spel Pokémon GO. In Pokémon GO 0.35 zijn er verschillende verbeteringen te vinden waarbij je nu advies kunt krijgen over de sterkste Pokémon of wat de beste strategie is.

Pokémon GO 0.35

De nieuwste update van Pokémon GO maakt het verslavende spelletje weer een stukje beter. Hierbij kan je teamleider advies geven of de Pokémon sterk is qua aanvallen en verdedigen. Door deze nieuwe functie weet je welke Pokémon je beter weg kunt doen en welke je moet houden. Je vindt de functie in het overzicht met je Pokémon. Hier kies je voor de menu-toets waarna je op appraise drukt. Vervolgens geeft je teamleider je het advies.

Het verschilt per persoon welke teamleider je hebt gekozen. Dit heb je bij het aanmaken van het spel gekozen en is Candela, Blanche of Spark. Andere verbeteringen zijn bugfixes. Er is helaas nog geen spoor gevonden van de functie om Pokémon te ruilen. De update wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen wachten, dan kan je ook de APK downloaden.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel