Pokémon GO 0.33 update: Poké Ball fix en meer (+ APK)

Niantic heeft weer een nieuwe update uitgebracht voor Pokémon GO. Er zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd in de update naar versie 0.33. Zo is er een fix doorgevoerd voor Poké Ball en test de ontwikkelaar een vernieuwde Nearby-functie.

Pokémon GO 0.33

Een nieuwe update staat klaar voor de spelers van Pokémon GO. De ontwikkelaar heeft in Pokémon GO 0.33 een hoop verbeteringen doorgevoerd. Hierdoor wordt het spelen van het spel nog prettiger gemaakt.

Pokémon GO vangen

Allereerst is er een bug opgelost waarbij het gooien van een Poké Ball is verbeterd. De nauwkeurigheid week met regelmaat af tijdens het spelen van de game. Dat probleem is nu opgelost. In Pokémon GO krijg je nu ook voortaan je bonus weer, als je een bal op een juiste manier gooit. Door een bug kreeg je bij ‘Great’, ‘Excellent’ of ‘Nice’, je bonuspunten (XP) niet.

Daarnaast heeft Niantic in Pokémon GO 0.33 een melding toegevoegd voor trainers waarbij boven een bepaalde snelheid een melding wordt gegeven dat zij niet tijdens het rijden moeten spelen.

Pokémon Go 0.33

Trainers kunnen via de Pokémon GO app hun bijnaam veranderen. Op de website van Niantic wordt gesproken over een nieuwe variant van de ‘Nearby’ functie. De functie met de voetstappen heeft Niantic in een vorige update offline gehaald, en mede dit leidde tot grote commotie onder de spelers. De functie die we nu in de app zien heet Sightings en laat eveneens zien welke Pokémon er in de buurt zijn.

Pokémon Go 0.33 Sightings

Nearby

Op het internet gaan berichten rond die laten zien hoe de nieuwe Nearby-functie eruit moet komen te zien. In het Nearby venster kan je een Pokémon aantikken en laat hier vervolgens de locatie zien waar de desbetreffende Pokémon is te vinden. Het resultaat zie je in onderstaande screenshots. Deze functie is nog niet voor iedereen beschikbaar. Echter ververst het Nearby-overzicht iedere tien seconden en toont deze de Pokémons in een straal van 200 meter.

Downloaden

De update wordt vanaf nu uitgerold naar versie 0.33, via de Google Play Store. Mocht je de update nog niet binnen hebben, dan kan je hier de APK downloaden.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel