Pokémon GO 0.31.0 update beschikbaar met nieuwe functies (+ APK)

Niantic heeft Pokémon GO voorzien van een update. De nieuwste versie van de populaire game bevat verschillende verbeteringen en een aantal nieuwe functies. Wat denk je van het aanpassen van je avatar, nieuwe animaties en nog veel meer. We zetten de wijzigingen voor je op een rij in Pokémon GO 0.31.0.

Pokémon GO 0.31.0

De eerste grotere update is beschikbaar voor Pokémon GO. Het gaat om de update naar versie 0.31.0 die diverse verbeteringen brengt naar het spel. Bij het starten van de game krijg je nu eerst een waarschuwing te zien dat je geen regels moet overtreden om Pokémon GO te spelen.

Pokémon GO 0.31.0

Avatar aanpassen

Vanaf nu kan je vanuit het trainersscherm je avatar opnieuw aanpassen. Dit kan je doen door op de button te drukken met drie streepjes. Denk aan het aanpassen van het gezicht, het haar, de kleur van je shirt en vele andere dingen van je personage.

Pokémon GO avatar

Battle moves

In Pokémon GO 0.31.0 zijn ook de battle moves aangepast. Het gaat hierbij om de sterkte van een aanval. Die zijn voor sommige Pokémons gewijzigd, en dit kan zowel negatief als positief zijn. Ook de berekening voor de schade tijdens een aanval is veranderd met de update van Pokémon GO. Via een sneltoets bij een Pokémon kan je voortaan ook direct een Pokémon toevoegen aan favorieten of kiezen voor transfer.

Animaties

Zowel bij het vangen van Pokémons als bij verschillende andere acties in de game valt direct op dat er verschillende animaties zijn toegevoegd in de game. De voetstappen bij de ‘nearby’ functie om Pokémons in de buurt te vinden zijn met de nieuwe update uit de game gehaald. De ontwikkelaar van het spel heeft ook een groot aantal bugs aangepakt waarmee de stabiliteit van de game verder wordt verbeterd.

Pokémon GO 0.31.0

Pokémon GO 0.31.0 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Het kan even duren voordat de update live is voor iedereen. Mocht je niet zolang willen wachten, download dan hier de APK.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel