PokeFit: zoveel beweeg jij tijdens Pokemon Go

Met het op zoek gaan naar Pokémons in de buurt, leggen we flinke afstanden af. Niet alleen wijzelf zijn flink in beweging, ook de smartphone ‘loopt mee’. Met de app PokeFit krijg je inzicht in hoeveel je er voorstaat met je fitness-activiteiten.

PokeFit

De app PokeFit is eigenlijk een fitness-app voor degenen die Pokémon Go spelen. Tijdens het vangen van Pokémons ligt er een transparante laag over het scherm zodat je nog gewoon alles kunt doen met Pokémon Go. Je ziet in een overzicht hoeveel stappen je hebt gelopen, eventuele trappen hebt gehad en hoeveel meter je hebt afgelegd. Daarnaast zie je ook het aantal calorieën dat je verbrandt hebt tijdens het rondje Pokémonnen.

PokeFit

Niet alleen je eigen beweging en voortgang wordt getoond. Ook je telefoon kan het flink te verduren hebben tijdens het spelen van Pokémon Go. Vooral de accu in dit geval. Van elke sessie van begin tot eind worden deze gegevens opgeslagen in het logboek in de app PokeFit.

Pokefit

Je ziet hoeveel procent batterij er tijdens de sessie is verbruikt, hoeveel data de app heeft uitgewisseld met de servers van Niantic en de route die er is afgelegd. Bij het starten van Pokemon Go wordt PokeFit automatisch gestart.

Pokefit

PokeFit is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

PocketFit for Pokémon GO
PocketFit for Pokémon GO
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel