Pokémon Go 0.41.2 update brengt bonus en verbeterde Pokégym (+ APK)

Niantic heeft een nieuwe update vrijgegeven voor het spel Pokémon Go, waarmee een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd. Zo zijn in Pokémon Go 0.41.2 de Pokégyms ‘eerlijker’ en krijgt iedereen een gelijke kans om te winnen. Tevens kan je als trainer bonussen verdienen door het vangen van Pokémon. Maar er zijn meer verbeteringen.

Pokémon Go 0.41.2

Pokémon Go heeft weer een update ontvangen. Voor Android is dit de update naar versie 0.41.2 en voor Apple iOS heeft de update versienummer 1.11.2. In beide gevallen gaat het om dezelfde update. Al eerder wist Niantic naar buiten te brengen welke nieuwe functies zijn toegevoegd aan de nieuwe versie van de game. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

Pokémon Go 0.41.2

Bonus

Vanaf nu kan je als trainer een bonus verdienen als je van een bepaalde Pokémon er meer vangt. De medailles die je eerder al kon verdienen zorgen ervoor dat het vangen van die monsters makkelijker moet gaan. Hoe meer medailles je bezit, hoe hoger de bonus zal zijn.

Pokégyms

Pokégyms zijn plekken waar je kunt battelen tegen andere Pokémon. De werking van deze gyms wordt eerlijker, zo meldt Niantic. Bij het trainen in een gym van je eigen team kan je voortaan niet één, maar zes van je monsters inzetten. Ook wordt de werking van Combat Power (CP) aangepast. Hierdoor maakt het niet meer uit in een Pokégym in welk level je zit. Iemand met level 5 is daarmee niet automatisch minder sterk dan iemand met level 20.

Pokegym

Andere verbeteringen

Niantic heeft Pokémon Go 0.41.2 niet alleen met twee nieuwe functies uitgerust. Er zijn enkele bugs opgelost, waaronder bugs met de audio. Ook wordt het score-scherm met de eieren en ‘incubator’ voortaan periodiek bijgewerkt zodat je niet iedere keer het scherm opnieuw hoeft te openen. Tevens is de tijd van de animatie bij een evolutie verkort.

Downloaden

De update wordt vanaf nu door Niantic gefaseerd uitgerold. Wil je direct gebruik maken van de nieuwe functies in Pokémon Go 0.41.2? Dan kan je er ook voor kiezen om de APK te downloaden.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel