Pokémon GO introduceert dagelijkse bonussen voor vangen Pokémon

Niantic heeft Pokémon GO voorzien van nieuwe bonussen om de game nog aantrekkelijker te maken. Wie dagelijks een Pokémon vangt of stopt op een Pokéstop zal extra ervaringspunten en sterrenstof verdienen.

Pokémon GO bonussen

Om de game Pokémon GO ook in de toekomst aantrekkelijk te houden werkt Niantic aan tal van nieuwe functies. Binnenkort krijgen trainers een extra bonus voor het vangen van een Pokémon. Ook dagelijks stoppen bij je favoriete Pokéstop levert een bonus op. Doe je dit zeven dagen op rij dan levert dit een grotere bonus op. De dagelijkse bonus is gebaseerd op de lokale tijd, dus om 0:00 uur kun je opnieuw je bonus ophalen.

Wanneer je iedere dag één Pokémon vangt verdien je 500 XP en 600 Stardust. Doe je dit zeven dagen aaneengesloten dan verdien je 2000 XP en 2400 Stardust voor je loyaliteit. Je herkent deze bonus aan de omschrijving “First catch of the day”.

Pokémon GO Bonus

Het bezoeken van een Pokéstop en het draaien van de foto levert je 500 XP en een aantal extra items op. Bezoek je Pokéstops zeven dagen achter elkaar dan verdien je 2000 XP en een flink aantal extra items.

Zoals gezegd komen de bonuspunten zeer spoedig naar de Pokémon GO game. Pokémon Go download je gratis uit de Google Play Store.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel