Aanwijzingen gevonden: Pokémon Go krijgt 100 nieuwe Pokémon

Binnenkort kunnen we 100 nieuwe Pokémon-figuren verwachten in Pokémon Go. Er zijn in de code van de applicatie aanwijzingen gevonden voor de nieuwe monstertjes. Denk onder andere aan Celebi en Chikorita en er komen nieuwe Pokémon-familie.

Pokémon Go: nieuwe monstertjes

Niantic werkt aan een update voor het mobiele spel Pokémon Go en zal hierbij nieuwe figuurtjes toevoegen. Met de laatste update, Pokémon Go 0.45, zijn in de code aanwijzingen gevonden voor het toevoegen van 100 nieuwe Pokémon. De tweede generatie Pokémon bestaat onder andere uit Celebi, Chikorita en uit verschillende Pokémon-families zoals Lugia en Ho-Oh.

Pokémon GO nieuwe pokemon

Ook wordt Ditto mogelijk toegevoegd aan Pokémon Go. Een ander stuk code hint op een nieuwe vecht-techniek; transform. De nieuwe Pokémon betreffen de monstertjes uit de Pokédex van nummer 152 tot en met 251. Ook Togepi en Jumpluff maken bijvoorbeeld onderdeel uit van deze reeks.

Op dit moment moeten we het nog doen met de Pokémon die nu beschikbaar zijn. Zodra de 100 nieuwe Pokémon in de nieuwe app zitten, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis+
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel