Pokémon Go 0.49.1: betere buddy-functies, meer mogelijkheden trainers

Niantic heeft een nieuwe versie vrijgegeven van Pokémon Go. De update, Pokémon Go 0.49.1, wordt vanaf nu uitgerold en brengt verschillende nieuwe functies naar het populaire spel. Er worden meer mogelijkheden toegevoegd voor trainers. Daarbij zijn ook verbeteringen doorgevoerd voor je buddy-Pokémon.

Pokémon Go 0.49.1

Er komen nieuwe features naar Pokémon Go. De update die nu wordt uitgerold brengt Pokémon Go naar versie 0.49.1. Vanaf nu kunnen trainers in Pokémon Go meerdere wezens naar professor Willow sturen, tegelijkertijd. Door te tikken op een monster en deze vervolgens ingedrukt te houden, kan je deze functie gebruiken.

Pokémon Go 0.49.1

Bij de gym-battles wordt voortaan het icoontje van het type Pokémon getoond. Daarnaast wordt het totaal aantal ‘Candy’ dat je hebt verzameld voor je Pokémon buddy, weergegeven op het buddy-informatiescherm. Het totaal aantal kilometer dat een buddy-Pokémon heeft gelopen is toegevoegd aan het informatiescherm van iedere Pokémon die ooit je buddy is geweest.

Er zijn ook nog verschillende tekstuele verbeteringen doorgevoerd en enkele optimalisaties. Pokémon Go 0.49.1 is vrijgegeven, maar het kan even duren voordat de update beschikbaar is in de Play Store. Inmiddels is ook de APK beschikbaar en deze kan je hier downloaden.

Update 17:21: Niantic zal op 12 december nieuwe Pokémon aan de Pokémon GO game toevoegen. Dat bevestigt het officiële Twitter-account van Pokémon. Het gaat vermoedelijk om deze 100 nieuwe Pokémon.

Update 19:54 uur: de APK van Pokémon Go 0.49.1 is toegevoegd aan het artikel.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel