Google Santa Tracker 2016 uitgebracht: met Pokémon Go-achtige game en meer

Google heeft de 2016-versie van de kerst-app Google Santa Tracker uitgebracht. De nieuwe versie van de game kent enkele verbeteringen en brengt daarbij ook nog een nieuw spel. Deze mini-game doet erg denken aan Pokémon Go en laat je cadeautjes vangen middels augmented reality.

Google Santa Tracker 2016

De maand december is begonnen en dat betekent dat Google de nieuwe versie van Google Santa Tracker heeft uitgebracht. Deze applicatie is eigenlijk een must voor de kerstdagen en omvat een groot aantal mini-games en één daarvan is nieuw toegevoegd.

Google Santa Tracker 2016

De nieuwe game die in Santa Tracker is te vinden heet ‘Present Quest’. Deze heeft ee beetje dezelfde insteek als Pokémon Go. Je ziet in je omgeving verschillende cadeautjes liggen. Door erheen te lopen kan je deze vangen en verzamelen. Daarnaast is er een nieuw dorp toegevoegd en is de interface van de applicatie wat gewijzigd.

google santa tracker present quest

Vanaf 24 december kan je de applicatie gebruiken om te zien waar de kerstman op dat moment is. Ook kan je in de app een steden quiz spelen en tal van andere spelletjes spelen. De Android Wear ondersteuning is in de nieuwste versie van Google Santa Tracker 2016 verbeterd en nog steeds is er de Chromecast-ondersteuning zodat je Santa Tracker kunt bekijken op je televisie.

Je kunt de nieuwe versie van de applicatie gratis downloaden. Dit kan je doen via onderstaande button, die je direct doorstuurt naar de Play Store.

Google Santa Tracker
Google Santa Tracker
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel