Google Santa Tracker app geüpdatet voor 2017: vermakelijke kerst-app met nieuwe mini-games

De Google Santa Tracker app is een applicatie die je helemaal in de sfeer brengt voor de maand december. De kerst-app is nu geüpdatet voor 2017 en bevat weer toffe dingen zoals nieuwe video’s en nieuwe mini-games.

Google Santa Tracker app 2017

Voor de komende feestdagen heeft Google alvast de Santa Tracker app bijgewerkt met een update. In afwachting van de komst van de kerstman kun je je prima vermaken met deze applicatie. Je kunt verschillende mini-games spelen en video’s bekijken. Een aantal video’s en mini-games zijn nog vergrendeld en worden ontgrendeld op 15 december en 23 december. Daarnaast zal in de komende weken ook nieuwe games worden toegevoegd.

Google Santa Tracker 2017

De update voor het jaar 2017 brengt verschillende verbeteringen. Zo zijn er nieuwe games te vinden in de app en zijn ook de video’s vernieuwd. Er is Android TV ondersteuning zodat je deze applicatie op een geschikte tv kunt installeren. Beschik je niet over een Android TV, dan kun je gebruik maken van de Chromecast ondersteuning. Ben je in het bezit van een smartwatch met Android Wear, dan kun je de feestelijke wijzerplaten op je smartwatch gebruiken.

Je kunt Google Santa Tracker gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Google Santa Tracker
Google Santa Tracker
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel