Met deze app kan je via je smartphone je eigen kerstboom optuigen

Met de Kerstboom Decoratie app kun je zelf of je kind een kerstboom versieren naar eigen keuze. Zo kom je helemaal in de kerststemming. Er is de keuze uit verschillende bomen en decoratie waarmee je je eigen kerstboom helemaal kunt samenstellen en optuigen vanaf de bank, gewoon met je smartphone of tablet.

Kerstboom Decoratie app

Wanneer de app Kerstboom decoratie wordt gestart verschijnt er een leeg scherm met daaronder de keuze uit kerstbomen en verschillende decoraties. Kies voor de afbeelding van de kerstboom zodat er een keuze menu verschijnt voor een boom naar keuze. De boom kan vervolgens verplaatst worden, maar ook schuin gezet worden. Er is keuze uit verschillende decoratie zoals kerstballen, lampjes en slingers. Maar ook uit cadeautjes en overige decoratie.

Kerstboom decoratie app

Als de kerstboom is geplaatst op de manier zoals je wilt kan de aankleding beginnen. Er keuze uit tientallen verschillende kerstballen. Deze kunnen ook vergroot en verkleind worden net zoals de kerstboom zelf. Vervolgens kan de kerstboom verder aangekleed worden met lampjes en slingers. De slingers hebben al een vorm zodat heel de kerstboom versierd wordt. Hierdoor is het optuigen van je digitale kerstboom ook makkelijk te doen voor kinderen.

De lampjes kunnen wel individueel worden opgehangen in de boom. Om het geheel verder aan te kleden kunnen er nog cadeautjes bij de kerstboom worden gelegd en bijvoorbeeld een kerstman aan toegevoegd worden. Maar ook een tekst. Als alles af is, is er ook nog de mogelijkheid om de creativiteit te delen met de rest van de wereld.

Namens DroidApp hele fijne kerstdagen!

Kerstboom decoratie
Kerstboom decoratie
Ontwikkelaar: Kidgames
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel