Twinkly: de gaafste kerstverlichting die je ooit hebt gezien bedien je met een app

Dit is ongetwijfeld de gaafste kerstverlichting die je ooit hebt gezien. We hebben het over Twinkly, dit is kerstverlichting die je bedient met een app op je smartphone. Hierdoor kan je de meest gave animaties en effecten toepassen in je eigen lichtshow.

Kerstverlichting bedienen vanaf je smartphone

Hoewel het nog even duurt voordat het kerst is, willen we je graag kennis laten maken met Twinkly kerstverlichting. Dit is namelijk niet zomaar kerstverlichting. Jij bepaalt zelf de effecten, kleuren en dergelijke met de app op je smartphone. Via een WiFi-verbinding wordt er een connectie tussen de app en de kerstverlichting tot stand gebracht.

Twinkly kerstverlichting

Zoals je in de eerste onderstaande video kunt zien kan je in de applicatie kiezen uit tal van verschillende stijlen. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf designs te maken en deze vervolgens te delen met je vrienden die ook een kerstboom hebben met deze flitsende kerstverlichting. Of je kunt hem als GIF’je delen met de rest. De tweede onderstaande video laat zien hoe je een eigen design maakt en hoe dit er in het echt uit komt te zien.

Dankzij de slimme technologie achter Twinkly, weet de app precies waar welke LED zich bevindt. Hierdoor wordt het nog makkelijker gemaakt om de kleuren, positie en volgorde van je eigen design af te stemmen op je eigen kerstboom.

Twinkly kerstverlichting

Twinkly is begonnen als Kickstarter project waarmee het inmiddels het beoogde doel heeft behaald. De ontwikkelaars melden dat de kerstverlichting ook naar de winkels zal komen, maar we verwachten niet dat het nog voor de kerst van 2016 gaat lukken. Leuk idee voor volgend jaar dan maar? Je kunt op de hoogte blijven van de Twinkly kerstverlichting via de website van de bedenkers. Direct geïnteresseerd, dan kun je de Twinkly aanschaffen bij Bol.com en Allekabels.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel