Kerstmarkten Duitsland: alle informatie met deze handige app

De traditionele kerstmarkten in Duitsland zijn weer begonnen. Verspreid over het hele land zijn er gezellige markten waar je op zoek kunt naar leuke spulletjes en kunt genieten van bratwurst en Glühwein. DroidApp heeft een handige kerstmarkt app voor je met alle informatie die van pas kan komen.

Kerstmarkt Duitsland app

Als je denkt aan een kerstmarkt, dan denk je al snel aan Duitsland. Onze oosterburen weten ieder jaar miljoenen mensen te trekken met hun kerstmarkten. In bijna iedere Duitse stad wordt een kerstmarkt georganiseerd, maar toch zitten er verschillen tussen.

Christmas Markets in Germany

Een app die van pas komt is ‘Christmas Markets in Germany’. Deze app toont je van meer dan 160 kerstmarkten verspreid over Duitsland nuttige informatie. Mocht je nog twijfelen over welke kerstmarkt het beste bij jou past, dan kan je in de toepassing een quiz vinden. Van welke eten hou je, wat zou je willen doen op de markt en in welke situatie zou je een selfie schieten?

Christmas Markets in Germany

Weihnachtsmarkt

De kerstmarkten zijn in de kerstmarkt app onderverdeeld in de regio’s oost, noord, zuid en west. Nadat je je regio hebt gekozen, krijg je een overzicht met de verschillende steden, inclusief één of meerdere foto’s van de ‘Weihnachtsmarkt’. Uiteraard vind je de locatie van het evenement en zie je de openingstijden op de verschillende dagen. Je kunt een kerstmarkt ook als favoriet instellen en delen met je vrienden.

Kerstmarkten app

Foto’s in kerstsfeer

Leuk aan de applicatie is de mogelijkheid om een foto in kerstsfeer te maken. De camera in de kerstmarkt Duitsland app laat je een foto maken, aangevuld met tal van stickers. Uiteraard zijn deze stickers in Duitse stijl en kan je kiezen uit bijvoorbeeld de Lederhose, een bratwurst, pul bier of gewoon de kerstman, kerstboom of andere leuke stickers.

Kerstmarkt camera sticker

Download de app

De informatie in de kerstmarkt app is in het Engels. Je kunt de app gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Christmas Markets in Germany
Christmas Markets in Germany
Ontwikkelaar: Triptale
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel