Google Santa Tracker geüpdatet voor kerst 2015

Google heeft de kerst-app ‘Google Santa Tracker’ bijgewerkt voor de komende kerst. Via de app, website, Chromecast en smartwatch kan je nu de kerstman volgen. Totdat het kerst is kan je verschillende vermakende spelletjes spelen. Google Sants Tracker kan gezien worden als de digitale adventskalender.

Google Santa Tracker 2015

Google Santa Tracker

In de Google Play Store is een nieuwe update te vinden voor Google Santa Tracker. De kerst-app is de digitale adventskalender van Google en moet het wachten totdat de kerstman komt wat dragelijker maken. Voor kerst 2015 kan de nieuwste versie van de applicatie gedownload worden.

Google Santa Tracker 2015

Je kunt als smartwatch bezitter ook de kerstman als watchface instellen. Hierdoor wijst de kerstman precies aan hoelaat het is. Ook is er de ondersteuning voor de Google Chromecast. Op de redactie wilde echter Santa Tracker niet echt lekker werken, dus wellicht dat we hiervoor wat dichter bij de kerstdagen moeten zitten. De spelletjes kan je niet alleen via de applicatie op je smartphone of tablet spelen, maar ook via de website van Google Santa Tracker. Veel speelplezier!

Google Santa Tracker
Google Santa Tracker
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Bekijk ook: 12 Android cadeautips voor Sinterklaas en Kerst 2015

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel