Google Now laat zien wanneer de kerstman komt

Google Now houd je elke dag van interessante dingen op de hoogte. Met de kerst in het vooruitzicht heeft Google Now een nieuwe kaart toegevoegd, die aangeeft wanneer de kerstman er aan komt.

Onlangs lanceerde Google een update voor de applicatie Google Santa Tracker. Met deze interactieve app heb je een soort van adventskalender. Elke dag komt er een ander spel beschikbaar waarmee je je een tijdje kunt vermaken. Daarnaast kan je vanaf 24 december precies zien waar de kerstman zich bevindt en deze man volgen via de app, via de Chromecast en via Android Wear.

santa claus google now

Google Now maakt het nu ook mogelijk om aan te geven wanneer we de kerstman kunnen verwachten. Door de zoeken op ‘Where is Santa’ of gewoon zoeken op ‘Google Santa Tracker’ in Google Now, en je vervolgens de vrolijke kerst-kaart opent, vind je die automatisch terug in Google Now. Echter is deze kaart alleen zichtbaar als je je telefoon in het Engels instelt. Eenmaal toegevoegd, kan je erna wel weer gewoon het toestel in het Nederlands zetten.

Bekijk hier een overzicht van 16 gratis kerst-apps en kerst-games voor Android

Lees ook

Reageer op dit artikel