Laat je kinderen bellen met Sinterklaas via leuke app

Bellen met Sinterklaas, wie droomt er niet van? Met de app ‘Bellen met Sinterklaas’ kan je van de Sint te horen krijgen dat de schoen gezet mag worden en of je lief bent geweest. De applicatie is ideaal voor ouders om hun kind met Sinterklaas in contact te brengen op een erg leuke manier. Voor ieder kind heeft de Sint een boodschap.

Bellen met Sinterklaas app

In de Google Play Store is een ideale sinterklaas-app uitgebracht genaamd Bellen met Sinterklaas. Zoals de naam al doet vermoeden is het hiermee mogelijk om in contact te komen met de goedheiligman. Bij het opstarten van de app kan je kiezen om zelf de Sint te bellen, of dat de Sint jou belt. Daarbij kan je ook een tijdsduur aangeven over hoeveel minuten de Sint moet bellen. Als je hem zelf belt terwijl hij druk bezig is, kan je een voicemail-bericht achterlaten.

Als ouder zijnde kan je ook de Sint zelf laten bellen naar het kind. Daarbij houdt Sinterklaas rekening met de leeftijd, maar ook met de hobby’s. Ook de reden is belangrijk voor Sinterklaas; ben je lief geweest, of juist stout? Sinterklaas kan via de Bellen met Sinterklaas app ook een boodschap overbrengen, bijvoorbeeld dat je vanavond je schoen weer mag zetten of hoeveel nachtjes het nog slapen is tot Pakjesavond. Ben je stout geweest omdat je niet mee wilde naar de tandarts? Dan zal Sinterklaas je kind ervan overtuigen dat het wel beter is om te gaan, anders krijgt hij of zij geen cadeautjes.

Bellen met Sinterklaas is een gratis applicatie en er zijn geen kosten verbonden aan het bellen of gebeld worden door Sinterklaas. De app kan gedownload worden via onderstaande button uit de Play Store.

Bekijk ook: 12 Android cadeautips voor Sinterklaas en Kerst 2015

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel