De Club van Sinterklaas app vernieuwd voor 2015

Over een kleine maand is het zover; dan is het Pakjesavond. Sinterklaas zal zaterdag 14 november 2015 aanmeren met zijn pieten in Meppel. De Club van Sinterklaas app is voorzien van een update die je nog meer zal vermaken met onder andere muziek uit de film ‘De Club van Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes’. Speel spelletjes, zing mee met muziek en vermaak je met filmpjes in De Club van Sinterklaas app.

De Club van Sinterklaas app

De Club van Sinterklaas app is bijgewerkt naar een nieuwe versie. Voor Sinterklaas 2015 is de applicatie voorzien van een aantal nieuwe functies. Het gaat hierbij onder andere om nieuwe liedjes. De liedjes komen uit de film ‘De Club van Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes’. Van deze film is ook de filmtrailer via de eigen Android-app te bekijken.

Club van Sinterklaas app

Vanuit de Club van Sinterklaas app kan je ook naar nieuwe afleveringen kijken van de reeks ‘De Speelgoeddief’. Post voor Sint is uit de applicatie verwijderd. In de Club van Sinterklaas app kan je ook diverse spelletjes spelen zoals memory en kan je meezingen met de bekende sinterklaasliedjes.

De update voor de Club van Sinterklaas app is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

De Club van Sinterklaas
De Club van Sinterklaas
Ontwikkelaar: Magical Media
Prijs: Gratis+

foto: Sander

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel