Pokémon Quest game vanaf nu beschikbaar in Google Play Store

Nintendo heeft haar game Pokémon Quest uitgebracht in de Play Store. Iets eerder dan de planning. Eigenlijk zou het spel morgen pas uitgebracht worden. Pokémon Quest is vooral bekend van de Nintendo Switch.

Pokémon Quest

Pokémon Quest is vanaf nu te downloaden op je Android-smartphone. Nintendo heeft het spel vrijgegeven voor mobiele apparaten, nadat het eerder al beschikbaar kwam voor de Nintendo Switch van het bedrijf zelf.

Pokemon Quest

Het spel is anders dan bijvoorbeeld Pokémon Go. De wereld waarin je speelt is vormgegeven met blokken. Ook de karakters zijn anders vormgegeven en in de stijl van het spel. Op het zogenoemde Tumblecube Island ga je op zoek naar verborgen schatten. Onderweg kom je meerdere Pokémon tegen.

In het spel is het het doel om ook te vechten tegen andere Pokémon. Zoals we van de gameplay van Nintendo gewend zijn, bedien je het spel vooral met één vinger. Ook kun je vriendschappen sluiten in het spel. In Pokémon Quest kun je een eigen dreamteam samenstellen, je basiskamp versieren en objecten verzamelen.

Het spel is nu beschikbaar in de Google Play Store en te downloaden via onderstaande button.

Pokémon Quest
Pokémon Quest
Ontwikkelaar: The Pokemon Company
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel