Populaire iOS mail-app Spark komt definitief naar Android

Voor Mac en iOS is de email-app Spark geen onbekende naam. Met deze mail-applicatie krijg je een grote hoeveelheid opties in een strakke toepassing. Nu is definitief door de ontwikkelaar bevestigd dat Spark ook beschikbaar komt voor Android.

Mail-app Spark voor Android

Spark is een erg populaire, geliefde mail-app voor iOS en Mac. De toepassing is voorzien van tal van handige features die het gebruik van e-mail nog prettiger maken. Zo is het mogelijk om mails te snoozen, berichten te ordenen in categorieën en kun je tal van opties personaliseren om bepaalde acties uit te voeren. Ook is er ondersteuning voor ‘quick reply’. De app doet erg denken aan Google’s mail-app Inbox.

Spark Android e-mail

Het doel van Spark is om nog sneller en gemakkelijker door je inbox te gaan, zonder dat je wat hoeft te missen. De Smart Inbox detecteert automatisch of iets persoonlijk is en of iets belangrijk is. Daarnaast maakt het gebruik van handige veeg-bewegingen en kun je gebruik maken van integratie van bijvoorbeeld Google Drive, OneDrive en Dropbox en kun je automatisch handtekeningen toevoegen onderaan je mails.

Spark Android

De ontwikkelaars hebben nu bevestigd dat er een Android-versie van Spark aan zit te komen. Helaas geven de ontwikkelaars nog geen enkele indicatie van wanneer we de app kunnen verwachten, maar hij is in ontwikkeling! DroidApp houd je uiteraard op de hoogte van de vorderingen rondom de app.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel