Email app van EasilyDo: krachtige en eenvoudige mail-app

De Email-app van EasilyDo is een van de populairste apps voor iOS en vanaf nu is deze ook op Android te vinden. De Email-app toont gelijkenissen met de originele mail applicatie van Android, maar toch zitten er een aantal krachtige functies in deze app.

EasilyDo Email

Er zijn voor Android tal van e-mail apps te vinden zoals Google’s eigen Gmail of Inbox app. Maar de app van EasilyDo met de naam Email past even goed in het rijtje thuis. De app kenmerkt zich door een simplistisch maar goed uitgedachte interface. In de applicatie wordt gebruik gemaakt van Material Design.

Email EasilyDo

Net als bij Inbox van Google ondersteunt Email van EasilyDo ook het intelligent sorteren van mails en het tonen van informatie. Zo worden bonnetjes en facturen netjes gegroepeerd en ook afspraken vind je snel terug. Daarnaast kun je in de Email-app je eenvoudig uitschrijven bij nieuwsbrieven. Verder voorziet Email je van real-time vlucht informatie als je op reis gaat en kan de app pakketjes volgen.

Ontvangen en verzonden e-mails worden bewaard op je smartphone en niet op een server van een derde partij. Je kunt accounts van Gmail, Yahoo, Outlook, Exchange en IMAP toevoegen aan de Email-app. In de Play Store is deze nieuwe en gratis Email applicatie te vinden. Helaas voor ons is de app nog niet officieel in Nederland beschikbaar, maar je kunt wel vast de APK downloaden.

Email - Fast & Secure Mail
Email - Fast & Secure Mail
Ontwikkelaar: Edison Software
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel