InboxZero: slimme email-app nu ook te downloaden in Nederland

InboxZero, dat is de naam van de nieuwe e-mail applicatie. De ontwikkelaars brachten de applicatie eerder al uit in België en is volgens hen een groot succes. Nu de app ook in Nederland beschikbaar is, kan ook jij gebruik maken van de nieuwe slimme e-mail app InboxZero.

InboxZero

Met InboxZero krijg je op een andere manier toegang tot je mailbox. De conversaties worden in de app getoond als chatvensters en gegroepeerd. Hiermee ontstaat er meer overzicht in je e-mailbox. Ook de in- en uitgaande berichten worden als chat-ballonnen onder elkaar getoond. De bijlagen die uitgewisseld zijn met elkaar worden in een apart tabblad getoond en kan je gebruik maken van bepaalde slimme filters.

In de InboxZero app zijn nog meer slimme functies te vinden. Je kunt Dropbox bestanden aan je mails toevoegen en een handtekening instellen. Daarnaast kan je handige filters instellen zodat je tijdens drukke momenten niet gestoord wordt. Ook kan je snel een nota toevoegen aan conversaties.

Je kunt InboxZero gebruiken met je Gmail-account, of met je Yahoo, Live, Outlook of Hotmail-account. Ook is er een uitgebreide zoekfunctie die je gerichter laat zoeken. De InboxZero app is gratis te downloaden uit de Play Store. Dit kan je doen via onderstaande button.

InboxZero
InboxZero
Ontwikkelaar: InboxZero SA
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel