Renders tonen mysterieuze Motorola-smartphone met quad-camera

Motorola werkt naar verluidt aan een nieuwe smartphone met een wel opvallend design. De smartphone in kwestie heeft vier camera’s aan de achterkant en een druppel-notch. Er zijn renders verschenen van het nog onbekende toestel.

Motorola renders

Er zijn renders verschenen van een nog onbekende Motorola-smartphone. De naam van de smartphone is nog onbekend, maar doorgaans worden vlaggenschepen onder de Moto Z-serie uitgebracht. Echter, bieden deze ook ondersteuning voor de Moto Mods en dat lijkt hier niet het geval. Onbekend is of dit een Android One-toestel is, of dat Motorola andere plannen heeft met deze telefoon.

Motorola Smartphone render

Als we afgaan op de informatie van de bron dan beschikt deze smartphone over een 6,2 inch display met een druppel-notch. De Motorola heeft de afmetingen 158,7 x 75 x 8,8 millimeter en heeft een power- en volume-button aan de rechterzijde. De vingerafdrukscanner zou geïntegreerd zijn in het beeldscherm.

Aan de achterzijde valt de camera-module op. Deze module steekt iets uit aan de achterzijde van de smartphone en bevat vier lenzen. Onbekend is wat deze voor functionaliteit bieden. Er kan gekozen worden voor kleuren/monochroom-sensoren, maar ook voor wide-angle of zoom-lenzen.

Zodra er meer bekend is over deze Motorola-smartphone, houden we je natuurlijk op de hoogte!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel