‘Motorola wil Samsung-processor gebruiken in Android One-toestel’

Het nieuwe Android One-toestel van Motorola gaat mogelijk beschikken over een processor van Samsung. Het desbetreffende toestel zou de naam Motorola One Vision meekrijgen en wordt binnenkort verwacht.

Motorola met Exynos-processor

Motorola zou bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuwe Android One-telefoon. Dit toestel zou moeten verschijnen onder de naam Motorola One Vision. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Motorola One, zou dit toestel niet met een Snapdragon processor op de markt komen. Het bedrijf zou gebruik willen maken van de Exynos 9610 processor van Samsung. Deze SoC zagen we eerder al terug in de Samsung Galaxy A50.

Moto P40 render

Met de keuze voor een Samsung-processor is het de tweede fabrikant die gebruik maakt van Exynos. Eerder koos de Chinese fabrikant Meizu hier al voor. Als we afgaan op de berichten over de Motorola One Vision, krijgt het toestel een 6,2 inch beeldscherm met 21:9 beeldratio en punch-hole front-camera. Ook wordt gesproken over een 48MP camera, 3500 mAh accu, 3/4GB RAM en 32, 64 of 128GB aan opslagruimte.

De telefoon zou hetzelfde zijn als de eerder opgedoken Motorola P40. Dit model is voor de Chinese markt bedoeld, terwijl de One-telefoon ook in andere landen uitgebracht zal worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel