Roadmap uitgelekt van 8 nieuwe Galaxy A-toestellen met flinke verbeteringen camera

Samsung heeft grootse plannen met de Galaxy A-serie voor 2020. De modellen krijgen een nieuwe naamgeving en flinke optimalisaties voor de camera. De Galaxy A-serie staat bekend als prima specificaties voor een concurrerende prijs.

Galaxy A-serie voor 2020

Volgend jaar zal Samsung met een nieuwe lichting Galaxy A-toestellen komen. Nu is er een roadmap uitgelekt waarbij we enkele details te weten komen over de smartphones. In de afgelopen tijd heeft Samsung flink wat toestellen uitgebracht in de A-serie; denk bijvoorbeeld aan de A50, Galaxy A70 en de erg betaalbare Galaxy A10 en Galaxy A20e.

In het volgende jaar zullen er minstens 8 modellen verschijnen, zo meldt Sudhanshu Ambhore. Daarbij wordt duidelijk dat er vol ingezet zal worden op de camera’s van de toestellen. Er zit zelfs een toestel bij met een 108 megapixel camera. De A-serie is in de afgelopen jaren steeds meer volwassen geworden en biedt nu serieus goed waar voor zijn geld.

Samsung Galaxy A 2020

Als we kijken naar de roadmap zullen de volgende toestellen uitgebracht worden; Samsung Galaxy A21, A31, A41, A51, A61, A71, A81 en A91. Hierbij zullen de Galaxy A21, A31 en A41 de enige modellen zijn zonder telephoto lens, maar krijgen ze alle acht wel een diepte/ToF-sensor en een wide-angle groothoek-camera. De Samsung Galaxy A91 zal niet alleen over een 108 megapixel camera beschikken en 5x optische zoom.

Doorgaans kondigt Samsung de nieuwe A-serie in het begin van het jaar aan; tijdens de CES in Las Vegas. Of alle acht de modellen tegelijkertijd aangekondigd worden is niet bekend. De A-serie bevat tegenwoordig steeds vaker functies die we als eerst terugzien in deze reeks, voordat deze doorgevoerd worden in de Galaxy S-serie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 372,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel