Samsung Galaxy A80 met roterende camera nu in Nederland te koop

Samsung heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in Nederland. Vanaf nu ligt de Samsung Galaxy A80 in de schappen. Bijzonder aan het toestel is de camera-slider met roterende camera. Hierdoor heb je aan de voorkant dezelfde fotokwaliteit als aan de achterzijde van de smartphone.

Samsung Galaxy A80

Nederland is een uitgebreide smartphone rijker. Het gaat om de Samsung Galaxy A80 welke in april werd aangekondigd. In onze Galaxy A80 preview gaven we onze eerste indruk van het toestel, samen met een video van hoe de roterende camera werkt. Dit is namelijk het meest bijzondere aan de smartphone. Hierdoor profiteer je aan de voorzijde van dezelfde camerakwaliteit als aan de achterkant. Dit betreft een triple-camera met 48MP sensor, 8MP ultra-wide sensor en ToF dieptesensor.

Samsung Galaxy A80 camera

Samsung heeft de Galaxy A80 rijkelijk uitgerust qua specificaties. Aan de voorzijde is een 6,7 inch randloos Super AMOLED-beeldscherm geplaatst, welke een Full-HD+ resolutie levert. Daarbij is er een vingerafdrukscanner in het scherm geïntegreerd. De smartphone wordt aangedreven door een snelle Snapdragon 730 octa-core processor en 8GB aan RAM-geheugen. Het interne geheugen van 128GB is niet uit te breiden.

Samsung Galaxy A80 test

Vanuit de doos draait de Galaxy A80 direct op Android 9 Pie, samen met de One UI skin van Samsung. De accucapaciteit bedraagt 3700 mAh en deze kan middels Fast Charging met 25W snelheid opgeladen worden.

De Samsung Galaxy A80 is ideaal voor degenen die graag mooie foto’s en selfies wil maken. Je bent voor de aanschaf van de telefoon 649 euro kwijt. Het toestel is verkrijgbaar bij Coolblue, Bol.com, Samsung, Mobiel en Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel