Samsung brengt Galaxy A30s met prisma-achterkant uit in Nederland

Samsung heeft voor de Nederlandse markt een nieuwe smartphone aangekondigd. De fabrikant presenteert de Samsung Galaxy A30s. Het toestel zelf zag eind augustus het licht. De telefoon komt beschikbaar voor 279 euro.

Samsung Galaxy A30s naar Nederland

Samsung laat weten dat het met een nieuwe smartphone naar ons land komt. De telefoon waar het om gaat is de Samsung Galaxy A30s. Eerder had DroidApp al het vermoeden dat deze telefoon naar Nederland zou komen; zeker was bij de introductie eind augustus al dat de Galaxy A30s in Duitsland uitgebracht zou worden. Het toestel maakt deel uit van de A-serie.

Samsung Galaxy A30s

De Samsung Galaxy A30s valt op door het futuristische design, met name aan de achterkant, waar het toestel een prisma-effect toont. Voorop is een 6,4 inch HD+ AMOLED-beeldscherm geplaatst, waarbij in de notch de front-camera is geplaatst. De vingerafdrukscanner vind je terug in het scherm, waarin het geïntegreerd is. De Galaxy A30s is aan de achterzijde voorzien van een triple-camera met 25MP sensor, 8MP groothoek lens en 5MP dieptecamera. Met de dieptecamera heb je toegang tot verschillende tools, waaronder Live Focus en Bokeh-effecten. Tevens zijn er andere handigheden zoals de Intelligent Flaw Detector en Scene Optimizer zodat je altijd de mooiste foto’s kunt maken.

Samsung geeft de Galaxy A30s een prijskaartje mee van 279 euro en moet vanaf nu beschikbaar zijn bij Samsung en MediaMarkt. Belsimpel wordt niet genoemd in het persbericht, maar verkoopt hem ook.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel