Samsung Galaxy A50: nieuwe software-update voor vingerafdrukscanner

Samsung rolt voor de Galaxy A50 een tussentijdse software-update uit. Deze heeft specifiek betrekking op het gebruik van de vingerafdrukscanner.

Galaxy A50: vingerafdrukscanner-update

Er staat een nieuwe update klaar voor de Samsung Galaxy A50. De betaalbare en populaire mid-end smartphone uit Zuid-Korea, krijgt een update van zo’n 117,21MB binnen. DroidApp-lezer Stijn weet dit ons te melden. Aangezien de Galaxy A50 als één van de eerste smartphones de beveiligingsupdate van november kreeg, bevat deze update geen nieuwe security-patch. Wel zijn er andere verbeteringen.

Galaxy A50 vingerafdrukscanner update

Afgaande op de changelog gaat het om een update die de vingerafdrukscanner moet verbeteren. Eerder werd bij de S10-serie al duidelijk dat de in-display vingerafdrukscanner relatief eenvoudig om de tuin geleid kon worden. We vermoeden dat deze update nog even de puntjes op de i zet voor de beveiliging van de scanner op de Galaxy A50. Samsung raadt gebruikers aan om na het installeren van de update, voor de beste werking, de vingers opnieuw toe te voegen aan de telefoon.

De update wordt vanaf nu uitgerold. Wanneer deze beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 281,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel