Samsung Galaxy A50 kopen: toestel vanaf nu verkrijgbaar voor 349 euro

Samsung presenteerde eind februari haar nieuwe smartphone uit de A-serie; de Samsung Galaxy A50. Het betaalbare toestel kost 349 euro en heeft veel te bieden voor zijn prijs. We zetten de details op een rij.

Samsung Galaxy A50 in Nederland

De Samsung Galaxy A50 kan vanaf nu aangeschaft worden in Nederland. Na al het Galaxy S10-geweld was je misschien bijna vergeten dat de Samsung Galaxy A-serie ook werd uitgebreid met een nieuwe smartphone. Het was de Samsung Galaxy A50. Deze smartphone heeft een mooi design met een 6,4 inch AMOLED-beeldscherm, met een Full-HD+ resolutie.

Samsung Galaxy A50

Aan boord van de Samsung Galaxy A50 is een riante 4000 mAh accu, een snelle Exynos 9610 octa-core processor, 64GB opslagruimte en 4GB RAM-geheugen. Interessant; de vingerafdrukscanner van het toestel bevindt zich in het beeldscherm. Er is daarbij ook een USB-C aansluiting en een 3,5 mm poort voor een headset.

Voor het maken van foto’s kun je de triple-camera gebruiken; bestaande uit een 25MP + 5MP + 8 megapixel camera. Aan de voorzijde is er een 25 megapixel camera. De smartphone draait op Android 9 Pie en de smartphone wordt geleverd in verschillende mooie kleuren.

De Samsung Galaxy A50 kost 349 euro, en dat is een erg interessante prijs voor het toestel. Je kunt de smartphone vanaf nu aanschaffen bij de volgende winkels;

Alle details, prijzen en specificaties vind je via onderstaande button op de toestelpagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 271,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel