Samsung nieuwe Galaxy A-serie op 10 april, Galaxy A20 aangekondigd, A40 gelekt

Op 10 april staat er een nieuwe persconferentie gepland van Samsung. De Koreaanse fabrikant zal hier één of meerdere nieuwe smartphones presenteren die geplaatst worden in de Galaxy A-serie. We zien ook de nieuwe Samsung Galaxy A40.

Samsung Galaxy A event op 10 april

Samsung zal op 10 april meer informatie presenteren rondom de Samsung Galaxy A-serie. Onlangs werd de nieuwe Samsung Galaxy A50 aangekondigd, ook voor Nederland. Daarbij kwam de fabrikant ook met de Galaxy A30, maar deze komt niet naar Nederland vooralsnog.

Samsung Galaxy A 10 april

De teaser laat mogelijk drie smartphones zien. Er gaan speculaties over randloze schermen en mogelijk ook een notch of punch-hole. Welke toestellen we precies gaan zien, is niet helemaal duidelijk. Wel gaan er berichten rond over de Galaxy A90, Galaxy A40 en Galaxy A20.

Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy A40

De kans dat we de Samsung Galaxy A40 gaan zien, wordt dankzij nieuwe informatie van Winfuture een stuk groter. Deze doorgaans goed betrouwbare bron heeft foto’s en details gedeeld van de nieuwe smartphone. Het toestel krijgt een dual-camera, Exynos 7885 octa-core processor, 4GB RAM en 64GB opslagruimte.

Samsung galaxy A40 coral blue

Samsung zou de Galaxy A40 van een 4000 mAh accu willen voorzien en Android 9 Pie. Aan de voorzijde zou een 5,7 inch display zitten, met notch en met een vingerafdrukscanner aan de achterkant. Het toestel zou een erg interessante prijs krijgen van 250 euro. Kleuren waarin het toestel beschikbaar komt zijn blauw, zwart, koraal en wit.

Samsung Galaxy A20

Galaxy A20

In Rusland heeft Samsung de nieuwe Galaxy A20 al aangekondigd. Dit is een smartphone met een 6,4 inch HD+ beeldscherm en 13MP + 5MP dual-camera. De smartphone wordt voorzien van een 4000 mAh accu, 3GB RAM en 32GB opslagruimte. De smartphone draait op Android Pie en heeft een vingerafdrukscanner aan de achterzijde. Het toestel zou ongeveer, omgerekend 200 euro moeten kosten. Mogelijk zien we de smartphone ook in Nederland terug.

Zodra er meer bekend is over de nieuwe toestellen uit de Samsung Galaxy A-serie, dan houden we je natuurlijk op de hoogte hiervan.

Update 15:25 uur:

De Samsung Galaxy A40 is al volop te vinden op het internet. Het toestel is nog niet officieel aangekondigd, ook al wordt dat door sommigen beweerd. Wel is het toestel al opgedoken bij Belsimpel voor 249 euro. Via onderstaande button kun je op de toestelpagina alle specificaties vinden van het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 336,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel