Samsung komt met Galaxy A30 en A50: foto’s verschenen

Er zijn foto’s verschenen van twee nog niet aangekondigde smartphones uit de fabriek van Samsung. Het zijn toestellen die in de nieuwe A-serie van 2019 te vinden zullen zijn en de namen Galaxy A30 en Galaxy A50 krijgen.

Galaxy A30 en A50 op de foto

Naar verluidt komt Samsung binnenkort met de aankondiging van twee nieuwe A-serie toestellen voor 2019. De achterkant van de Galaxy A30 en Galaxy A50 zijn nu voor de camera verschenen, zodat we al een beetje een idee krijgen wat de toestellen te bieden hebben. Daarnaast krijgen we een inzage in de handleiding van de A50 zodat ook hiervan steeds meer bekend wordt.

Samsung Galaxy A50 A30

Het toestel rechts op de foto zal de Samsung Galaxy A30 zijn. Het is een toestel met aan de achterzijde een dual-camera (vermoedelijk 16MP + 5MP diepte) en een vingerafdrukscanner. Als de berichten kloppen krijgt de A30 een Exynos 7904 processor mee met 3GB RAM en 32GB interne opslagruimte. Er is een 4000 mAh accu en Android 9 Pie vanuit de doos.

Links op de foto zien we de Samsung Galaxy A50, welke ook geleverd wordt met een 4000 mAh batterij. De telefoon zal verder uitgerust worden met een Exynos 9610 processor, 4GB RAM en 64GB opslagruimte. De vingerafdrukscanner van dit toestel zal onder het scherm geïntegreerd worden. Ook de Galaxy A50 krijgt Android Pie; maar wordt aan de achterkant voorzien van een triple-camera. Volgens de geruchten betreft dit een 25MP + 8MP + 5MP lens. De tweede lens is voor wide-angle, de derde lens voor diepte. De handleiding bevestigt de verschillende onderdelen, waaronder ook de aanwezigheid van een USB-C aansluiting en 3,5 mm poort.

Samsung Galaxy A50

Het is niet bekend wanneer de nieuwe smartphones aangekondigd worden door Samsung. Zeker is wel dat dit niet heel lang meer zal kunnen duren, aangezien de handleiding al af is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel