Samsung begint met voorbereidingen Android Pie voor A-serie; A7 (2018) als eerst

Samsung heeft nog geen enkele smartphone officieel voorzien van de update naar Android 9 Pie. Ondanks dat, treft de fabrikant nu voorbereidingen voor de Android 9 Pie update voor de Galaxy A-serie. De Samsung Galaxy A7 (2018) is als eerst aan de beurt.

Android Pie voor Galaxy A-serie

Samsung is begonnen met het ontwikkelen van Android 9 Pie voor de Galaxy A-serie, dit is de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. De Samsung Galaxy A7 (2018), de eerste Samsung met een vingerafdrukscanner aan de zijkant, en triple-camera zal de eerste A-serie smartphone zijn die de update krijgt. Op dit moment heeft Samsung al beta-versies in omloop van Pie voor de Galaxy S9-serie en Galaxy Note 9.

Samsung Galaxy A7 2018 Android Pie

Zoals gezegd is de ontwikkeling begonnen voor de A-serie, maar kan het nog even duren voordat de update definitief beschikbaar zal zijn. Testen voor andere A-modellen zoals de Galaxy A9 (2018), Galaxy A8 (2018), Galaxy A6 en A6+ zijn nog niet begonnen. Ook voor vorig jaar uitgebrachte modellen zijn de voorbereidingen nog niet begonnen.

Zodra er meer bekend is over de beschikbaarheid van de Android Pie update, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel