Samsung Galaxy A7 (2018) te koop in Nederland: drie camera’s, scherpe prijs

Samsung is begonnen met het uitleveren van de Samsung Galaxy A7 (2018). Het toestel kan gezien worden als een concurrent voor de Nokia 7 Plus. De A7 valt op door zijn triple-camera, grote scherm en prima specificaties.

Samsung Galaxy A7 (2018) in Nederland

Vanaf nu is de Samsung Galaxy A7 van 2018 te koop, zo blijkt uit de database van DroidApp. De smartphone werd eind september aangekondigd en valt op door de triple-camera.

Samsung Galaxy A7 2018

Het is de eerste smartphone van Samsung met een camera die bestaat uit drie lenzen. Aan de voorkant is een 24 megapixel front-camera te vinden. De 8 megapixel sensor van de triple-camera schiet 120 graden-beeldhoek foto’s, de 24 megapixel sensor voor standaard foto’s en de 5 megapixel sensor is voor het vastleggen van diepte. De camera zit vol met slimme, handige functies om zo een goede foto te maken.

Aan de voorzijde is een 6,0 inch Full-HD+ Super AMOLED beeldscherm. De Samsung Galaxy A7 (2018) is verder uitgerust met een krachtige 2.2 GHz octa-core processor, 4GB RAM, 64GB opslagruimte, WiFi 2.4GHz en 5GHz en dual-sim. De telefoon biedt daarbij een 3300 mAh accu en draait vanuit de doos op Android 8.0 Oreo. Later zullen we de update naar Android Pie wel gaan zien, zo is de verwachting. Daarbij heeft de Galaxy A7 2018 een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

Samsung Galaxy A7 2018 achter

Kopen

De Samsung Galaxy A7 (2018) is vanaf nu te koop in Nederland voor een prijs van 349 euro. Dat is een nette prijs! Je kunt het toestel aanschaffen bij: Bol.com, Coolblue, Mobiel, Belsimpel, MediaMarkt. Bij sommige winkels is hij vanaf 12 oktober leverbaar, dat is de officiële releasedatum. Via onderstaande button vind je op de toestelpagina de actuele prijzen bij verschillende winkels en de specificaties.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel