Samsung presenteert Galaxy M-serie: dit zijn de M10 en M20

Samsung heeft het doek van de nieuwe Galaxy M-serie gehaald. Het is een reeks zeer betaalbare toestellen met een net design. We kregen eerder al wat geruchten te zien en horen, nu zijn de Samsung Galaxy M10 en Galaxy M20 officieel, met Infinity-V-Display.

Samsung Galaxy M10 & M20

Er gingen enige tijd al berichten rond over de nieuwe Galaxy M-serie. De smartphonereeks komt naar verwachting ook naar Europa met één of meerdere toestellen. De eerste stap is nu gezet. Beide smartphones zijn voorzien van het Infinity-V-Display, wat eigenlijk een moderne naam is voor de druppel-notch in de vorm van een ‘v’. Daarbij zijn ze voorzien van de Samsung Experience skin met Android 8.1 Oreo.

Samsung Galaxy m10

Galaxy M10

De Samsung Galaxy M10 is een toestel met een 6,2 inch HD+ beeldscherm met een Exynos 7870 octa-core processor en 2GB RAM/16GB opslag of 3GB RAM/32GB geheugen. Er is dual-sim ondersteuning en het geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. De Galaxy M10 krijgt een 13MP + 5MP dual-camera mee en een 5 megapixel front-camera. Daarbij is het toestel uitgerust met een 3430 mAh.

Samsung Galaxy M20

Galaxy M20

Samsung heeft ook de Galaxy M20 aangekondigd. Deze smartphone is ook een mid-end device, maar heeft net wat meer te bieden. Aan boord is een krachtige 5000 mAh accu, een 6,3 inch Full-HD+ beeldscherm en een vingerafdrukscanner. Daarbij kan er gebruik gemaakt worden van gezichtsherkenning en is er een 8 megapixel front-camera. Aan de achterzijde is de smartphone voorzien van een 13MP + 5MP dual-camera. De Galaxy M20 van Samsung wordt aangedreven door een Exynos 7904 octa-core met 3/4GB RAM en 64GB opslagruimte.

De toestellen zijn officieel voor de Indiase markt aangekondigd. Een Europese releasedatum en prijs zijn niet bekend. Omgerekend begint de prijs van de M10 bij 100 euro, die van de M20 bij 135 euro. Dit zijn uiteraard prijzen zonder heffingen en belastingen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel