Samsung Galaxy M20 met druppel-notch te zien op foto

Het front-paneel van de nog niet aangekondigde Samsung Galaxy M20 is verschenen op het internet. Hierdoor krijgen we een eerste indruk van hoe de nieuwe smartphone uit Zuid-Korea er uit zal komen te zien.

Galaxy M20 front-paneel

Er gingen eerder al berichten rond dat Samsung werkt aan een nieuwe lijn toestellen; de Galaxy M-serie. Een bron heeft nu een foto gedeeld van het front-paneel; de voorkant van een nieuwe smartphone. Het gaat hierbij om de Samsung Galaxy M20, die voorzien zal zijn van een druppel-notch aan de bovenzijde van het scherm.

Verder valt op dat de randen van het scherm dun zijn gebleven, zodat er aan de voorkant veel ruimte is voor het scherm. In de notch zelf bevinden zich de front-camera en enkele sensoren. Daarboven, tevens in de schermrand, is de speaker voor telefoongesprekken geplaatst.

Samsung Galaxy M20 front-paneel

De Samsung Galaxy M20 zou volgens de geruchten voorzien zijn van een Exynos 7885 octa-core processor met 3GB RAM. Tevens zou het scherm een resolutie krijgen van 2340 x 1080 pixels, maar is de grootte ervan nog niet bekend. Er gaan geruchten over een grootte van 5,6 inch. Zodra er meer bekend is over de nieuwe Samsung, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel