Samsung presenteert nóg een nieuwe kleur ‘Polaris Blue’ voor Galaxy S9

Waar we eerder de Ice Blue kleur van de Galaxy S9 zagen, wil het bedrijf nog een nieuwe kleur uitbrengen van de S9; Polaris Blue. Het toestel is officieel in deze kleur aangekondigd.

Polaris Blue kleur voor Galaxy S9

Samsung presenteerde onlangs de Galaxy S9 in de kleur Ice Blue. Deze kleur lijkt echte niet de enige gradiënt-kleur te zijn waarin Samsung het toestel uit wil brengen. Samsung Duitsland heeft een nieuwe kleur aangekondigd voor de S9 en S9+; Polaris Blue.

Galaxy S9 Polaris Blue

De bron Ice Universe heeft ook foto’s gedeeld van een nieuwe kleur waarin de telefoon verschijnt; Polaris Blue. Deze kleur is donkerder dan de eerder gepresenteerde kleur en bevat een overloop van zilver naar donkerblauw.

Galaxy S9 Polaris Blue

Fabrikanten brengen vaker nieuwe kleuren uit van eerder uitgebrachte toestellen. Dit om zo opnieuw de aandacht te kunnen trekken met een eerder verschenen toestel. Deze week presenteerde Samsung ook al een witte Galaxy Note 9. Het toestel komt dus naar Duitsland, maar het is nog onbekend of de telefoon in deze kleur ook naar Nederland komt. Zodra hier meer over bekend is, houden we je op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel