Samsung presenteert Galaxy Note 9 in het wit

Een witte Samsung Galaxy Note 9, voor degenen die er op zat te wachten, nu is hij er. Het toestel krijgt in de ze kleur de naam First Snow White. Fabrikanten brengen met regelmaat nieuwe kleuren uit, om de aandacht weer op een toestel te vestigen.

Galaxy Note 9 in First Snow White

De Samsung Galaxy Note 9 werd eerder dit jaar gepresenteerd, en in onze Samsung Galaxy Note 9 review waren we goed te spreken over de telefoon. In Taiwan heeft de fabrikant nu een nieuwe kleur voorgesteld van het high-end toestel; First Snow White, een witte kleur die klaar is voor de winter.

Samsung Galaxy Note 9 Wit First Snow White

In deze witte kleur zien we een stijlvol toestel met een glazen, witte achterkant. Aan de voorkant is het toestel voorzien van zwarte kleuren. De specificaties van de smartphone zijn verder gelijk aan die van andere kleuren. Dit betekent dat het toestel uitgerust is met een 6,4 inch Quad-HD+ beeldscherm, 4000 mAh krachtige accu, snelle Exynos 9810 octa-core processor, 12MP dual-camera en minimaal 128GB aan opslagruimte. Uiteraard mag de verbeterde S Pen niet ontbreken.

Samsung brengt de witte Galaxy Note 9 als eerst uit in Taiwan. Hoewel de kans aannemelijk is dat het toestel in deze kleur ook in andere regio’s wordt uitgebracht, is daarover nog geen informatie gedeeld.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel