Samsung brengt Galaxy S9 uit in kleur Burgundy Red

Vorig jaar kwam Samsung met een kersen-kleurige Galaxy S8 op de markt; en nu wordt de Galaxy S9 in het verfblik gedoopt. De kleur krijgt dezelfde naam mee; Burgundy Red. En dat ziet er netjes uit!

Galaxy S9 in Burgundy Red

Nadat vorig jaar de Galaxy S8 in Burgundy Red werd uitgebracht, doet Samsung dit kunstje nu opnieuw. Het huidige vlaggenschip, de Galaxy S9 zal ook in deze kleur uitgebracht worden. Hierbij maakt Samsung gebruik van lichtere rode accenten voor bijvoorbeeld de vingerafdrukscanner.

Samsung Galaxy S9 Burgundy Red

De S8 werd in deze kleur alleen uitgebracht in thuisland Zuid-Korea. De S9 in Burgundy Red is vooralsnog alleen bedoeld voor de Chinese markt. Het is niet bekend of Samsung deze kleur ook in andere landen uit gaat brengen. Volgens geruchten zou de verkoop van de S9 minder hard lopen dan bij de S8. Nieuwe kleuren kunnen dan ervoor zorgen dat het toestel meer mensen naar de winkel lokt.

Deze kleur komt niet alleen voor de S9 beschikbaar, ook voor de S9+. Zodra er meer bekend is over een Nederlandse release voor de Galaxy S9 in Burgundy Red, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel