Samsung Galaxy S9 en S9+ in kleur ‘Sunrise Gold’ komt naar Nederland

Samsung zal de Galaxy S9 en Galaxy S9+ in de Benelux uitbrengen in een nieuwe kleur. Het gaat om de kleur ‘Sunrise Gold’, een kleur die we nog niet eerder zagen bij het toestel. Ben jij enthousiast geraakt over de nieuwe kleur?

Galaxy S9 in Sunrise Gold

We schreven van de week dat de Galaxy S9 in Burgundy Red uitgebracht werd in verschillende landen. Het is onbekend of deze kleur inderdaad naar ons land komt, maar voorlopig lijkt het er in ieder geval niet op. Wel zal een andere kleur verschijnen voor de Samsung Galaxy S9 en S9+. De kleur waar het om gaat heeft de naam Sunrise Gold meegekregen.

Volgens Samsung is de kleur van een smartphone belangrijk; je ziet je eigen stijl en persoonlijkheid hierin terug. Met de zomer voor de deur wil Samsung de S9 en S9+ uitbrengen in een kleur die je nog meer laat genieten van de zon. De Sunrise Gold-kleur heeft een gouden finish en biedt de bekende specificaties als de S9/S9+ in andere kleuren.

Galaxy S9 Sunrise Gold

De Galaxy S9 en Galaxy S9+ in de kleur Sunrise Gold zullen vanaf juni in Nederland verkrijgbaar zijn. De adviesprijs is 849 euro voor de S9, 949 euro voor de S9+. Echter zijn de toestellen al voor veel minder te vinden. Of deze kleur een hogere prijs krijgt bij lancering, is onduidelijk. Een compleet overzicht van prijzen, specificaties en meer vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel